Till toppen

Nyhetsarkiv

MELODIFESTIVALEN 2016 - ARTISTERNA KLARA

Deltävling 1: Göteborg

Mimi Werner – Ain't No Good
Samir & Viktor – Bada nakna
Robin Bengtsson – Constellation Price
Ace Wilder – Don’t Worry
Anna Book – Himmel för två
Pernilla Andersson – Mitt guld
Albin & Mattias Andréasson – Rik

SOMMAR OS RIO 2016

5-21 augusti 2016 - Det är endast 290 dagar kvar till världens största event, Sommar OS. Denna gången i Rio. Vi har såklart tillgång till både biljetter och hotell över. Skicka in din förfrågan redan idag.

CHAMPIONS LEAGUE 2015/16

Champions League play-off spelas den 18-26:e augusti. Lottningen för gruppspelet sker den 27:e augusti. Gruppspelet startar den 15:e september. 2016 Finalen spelas på klassiska San Siro i Italien.

FA CUP SEMIFINAL - ARSENAL

Arsenal slog ut Man U igår kväll och är klara för semifinal den 18:e eller 19:e April på klassiska Wembley. I den andra semifinalen återfinns Liverpool och bäddar för en eventuell final Arsenal-Liverpool på Wembley 30:e maj.

ALLA JOBBAR HÅRDARE 2015

Har ni redan planerat eller mitt i planeringen av årets konferens och kick-off med personalen. Vi erbjuder en mängd aktiviteter kring världens städer och stora mästerskap. Lägg till en NHL match eller fotbollsmatch till er resa.

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN 2015

Du kanske redan planerar för årets större säljresor och kundevent. Då vet du att detta är ett effektivt sätt att öka försäljningen på befintliga kunder och attrahera nya från dina konkurrenter.