Till toppen
12
Apr

SVERIGES FOTBOLLS EM

Kategori: Fotboll

Sveriges matcher till Fotbolls EM 2021 är lottade! Sverige ställs mot Spanien, Polen och Slovakien. Detta är ett EM där alla matcher spelas i 12 europeiska storstäder (inkl. Baku). Sverige spelar i Sevilla och Sankt Petersburg. Säkra dina biljetter med oss redan idag!

BILJETTER

Måndag 14 juni kl 21.00 Spanien-Sverige, Sevilla
Fredag 18 juni kl 15.00 Sverige-Slovakien, Sankt Petersburg
Onsdag 23 juni kl 18.00 Sverige-Polen, Sankt PetersburgLäs mer

Om TICSiR

TICSiR är en svensk 5-stjärnig biljettjänst specialiserad på slutsålda och eftertraktade biljetter samt företagsevent och -tjänster. Vi kan leverera tillträde till allt inom event inom sport, motorsport, musik och nöje. En betydande faktor till vår framgång är lång branscherfarenhet och tillgång till de globala marknaderna för alla typer av biljetter. 

Vår expertis vid eventbiljettinköp och förankrade servicekvalitet ger oss ett betydande försprång i eventbranschen samt många stora och nöjda kunder. Vi står bakom vårt löfte om högsta service och styrka vid inköp med att alla våra kundförfrågningar är gratis. Vi debiterar endast kunder vid godkänd offert. Vi är pålitliga och trygga. Tar vårt ansvar. Stolta medarbetare med nöjda kunder.

 

Läs mer

VAR FÖRST MED DET SENASTE - PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Att få vårt nyhetsbrev i inkorgen är superenkelt! Fyll i din e-mailadress ovan och du får nyhetsbrevet innan du vet ordet av Information om hur vi använder era personuppgifter

Följ oss

Facebook